19 Mayıs'ta Plaj Voleybol Turnuvası Düzenlendi

19 Mayıs
Yayınlanma Tarihi: 19 Mayıs 2022, Perşembe
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Bitirme Projesi kapsamında, dersin öğrencilerinden Recep Melih Dursun, Süheyla Köker, Oğuzhan Küçük, Mert Özgök ve Hüseyin Nergiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda öğrenciler arası plaj voleybol turnuvası düzenlediler. Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençler, hem spor yaptılar hem de eğlenceli zaman geçirdiler.
Yapılan turnuvaya 8 takım katılım gösterdi. Çeyrek final kazananları ile yarı final maçları yapıldı. Yarı finalde kazanan takımlar final için hazırlandılar. İzleyenleri heyacanlandıran turnuvanın galibi EMU STARBOYS (Salih Uysal, Milad Khalilzadeh, Salim Eray, Sultan Mulhim, AbdulRahman Aldakfli, Abood Alafndioldu) takımı oldu. Ekor Un Ürünleri sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte, turnuvaya katılanlara kuru pasta, kazanan takıma ise, ödül olarak Ekor Merkez Şubesi’nden akşam yemeği verildi.