Hawaii Konseptli Sertifika Töreni

Yayınlanma Tarihi: 6 Haziran 2022, Pazartesi

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün Başarılı Öğrencileri Sertifikalarını Aldılar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2021 - 2022 Güz Dönemi başarılı öğrencileri,  Şeref ve Yüksek Şeref Sertifika Töreni'yle onurlandırıldı.

6 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen tören kapsamında, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türkçe ve İngilizce Bölümleri'nde başarı gösteren  öğrenciler sertifika almaya hak kazandı. DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman'nın yanı sıra, bir çok akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Her dönem farklı konsepte yapılan sertifika töreni, bu dönem 'Hawaii' konsepti ile öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı. Renkli anlara sahne olan organizasyon, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.