Skip Navigation LinksNews
Tüm Haberleri Göster

Kan Bağışı Etkinliği

Kan Bağışı Etkinliği
Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2022, Pazar

 

DAÜ Halkla İlşkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden Duyarlı Davranış

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında gerçekleşen sosyal sorumluluk projelerine, bir yenisi daha eklendi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve kan bağışının ülkemizde ne kadar önemli olduğunun bilincinde hareket eden DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün bünyesinde faaliyet gösteren Genesis Ajans, DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı iş birliğiyle kan bağışı etkinliği düzenledi.

DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi iş birliğinde gerçekleşen Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı'nın "Kan Ver Hayat Kurtar" sloganı ile yapmış olduğu kan bağışı etkinliği 21 - 25 Mart 2022 tarihlerinde 11.00 - 17.00 saatleri arasında DAÜ kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Meydanı  (CL meydanı) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı'nın katılımı ile düzenlenen etkinlikte hem sağlık ekipleri, hem de kan alım işleminin steril bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için kampüse gelen kan bağışı otobüsü bir çok duyarlı kişinin kolayca kan vermesine imkan sağladı.

Gerçekleşen etkinlikte geçen dönemlere göre biraz daha düşüş yaşanırken, DAÜ İletişim Fakültesi Genesis Ajans öğrencileri ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği yetkililerin desteğiyle beş gün içerisinde toplam 97 ünite kan bağışı toplandı




DAÜ Web Siteleri